De Kamer van Kleur is pas tevreden als u dat ook bent

De Kamer van Kleur staat onder de bezielende leiding van Rick Vrijhof en Marcel de Swart. Zij geven leiding aan een team enthousiaste medewerkers, die allemaal in vaste dienst zijn.

Perfect eindresultaat

Alle personeelsleden hebben minimaal een vierjarige vakopleiding gevolgd. Daardoor bent u altijd verzekerd van een perfect eindresultaat.

Heldere afspraken

Bij De Kamer van Kleur hoeft u niet bang te zijn voor vervelende verrassingen. U maakt namelijk afspraken met één contactpersoon die uw klus van begin tot eind doorneemt. Het bedrijf maakt heldere offertes met marktconforme prijzen. De Kamer van Kleur is pas tevreden als u dat ook bent.

Ruime ervaring

De twee ondernemers hebben al heel wat meters gemaakt in het schildersvak. Ze werkten allebei meer dan 15 jaar bij twee verschillende schildersbedrijven, waarvan een aantal jaar als hoofduitvoerder.

Passie voor het vak

Vrijhof begon in 2001 met De Kamer van Kleur. Later, in 2010, ging het bedrijf samen met Swart & Kleur van Marcel de Swart. De twee heren zijn nog elke dag op de werkvloer actief. Niet alleen vanwege hun passie voor het vak, maar ook vanwege het contact met de klant.