De Kamer van Kleur, vakwerk voor iedereen

Geen klus is te gek voor De Kamer van Kleur.

Naast alle voorkomende schilderwerkzaamheden biedt het bedrijf ook aanvullende diensten zoals kleine timmerklussen, behangwerk, vloeren, zonwering, wand- en plafond afwerking, houtrotreparatie en het plaatsen van dubbel of enkel glas. De Kamer van Kleur werkt hierbij samen met diverse onderaannemers die met net zoveel passie en perfectie hun vak uitoefenen.

Breed inzetbaar

Of het nu gaat om binnen- of buitenschilderwerk, woningen, appartementencomplexen, monumenten, horeca of kantoren: de schilders van De Kamer van Kleur zijn breed inzetbaar.

Woningen

Voor al het schilderwerk in en rondom een woning heeft De Kamer van Kleur alle kennis en kunde in huis. Ook werkt het bedrijf samen met een binnenhuisarchitect, die u graag van kleur- en interieuradvies voorziet. Ook voor schadeherstel en verzekeringswerkzaamheden kunt u bij De Kamer van Kleur terecht. Dankzij jarenlang ervaring weet het bedrijf altijd een passende oplossing te vinden.

Appartementen

Dat geldt ook voor appartementencomplexen. De Kamer van Kleur werkte eerder succesvol samen met meerdere Vereniging van Eigenaren. De schilders leveren niet alleen een goed eindresultaat, maar zorgen daarbij ook voor minimale overlast. Bovendien wordt de communicatie naar bewoners niet vergeten. Dankzij jarenlange ervaring weet De Kamer van Kleur exact hoe deze klussen moeten worden ingepland, zodat de eigenaren met een gerust hart het werk volledig kunnen uitbesteden.

Woningbouwverenigingen

Ook woningbouwbedrijven kloppen geregeld aan bij De Kamer van Kleur om een hele straat of complex te schilderen. Het bedrijf neemt daarbij alle zorgen uit handen.

Allerlei panden

De Kamer van Kleur heeft ruime ervaring in de zakelijke markt. Verschillende bouwbedrijven en aannemers maakten naar tevredenheid gebruik van het veelzijdige dienstenpakket. Winkels, kantoren, verzorgingstehuizen, monumentale panden, (luxe) nieuwbouwwoningen: de schilders hebben al menig pand verfraaid.

Horeca

De Kamer van Kleur wist ook al heel wat horeca- en hotellocaties te voorzien van nieuwe kleuren. Op de referentiepagina vindt u daarvan een aantal voorbeelden uit de regio Rotterdam.

Volledig gecertificeerd

Personeel van De Kamer van Kleur werkt uitsluitend met de beste materialen. Verder beschikt het bedrijf over een VCA en AF-certificaat. Ook is de onderneming aangesloten bij het Sikkens HuisSchilderPlan, waardoor u verzekerd bent van een jarenlang onderhoudsplan.

Neem contact op